Telegram Mobil Onay

Telegram Mobil Onay

Telegram Mobil Onay

Bu yazımız içerisinde Telegram Mobil Onay hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Telegram, son zamanların en popüler mobil uygulamaları arasında yer alıyor. WhatsApp alternatifi olarak geliştirilen Telegram, WhatsApp’tan daha fazla özelliklere sahip olan Telegram, doğru kullanıldığı takdirde oldukça güzel gelir kapısı da olmaktadır. Telegram’da kişisel sohbetle haricinde kanal ve grup da açabiliyoruz. Telegram grup ve kanalları üzerinden binlerce kişi ile etkileşim kurabilirsiniz. Telegram üzerinden birden fazla hesap açmak isteyen kişiler, telefon numarası sıkıntısı yaşadıklarını belirtmektedirler. Bu tür platformlar kayıt olurken telefon sorunu her zaman olacaktır. Telegram’a kayıt olurken yaşanılan telefon sorununun çözümü ise;

Telegram’dan üzerinden birden fazla hesap açımı yapacaksanız çok fazla telefon numarasına ihtiyacınız olacaktır. Elinizde Telegram için kullanabileceğiniz telefon numarası yoksa numara onay sisteminden destek alabilirsiniz. Telegram SMS Onayı başta olmak üzere birçok uygulama ve internet adresi için gerekli olan telefon numarası desteğini mobil onay sistemi üzerinden çözebilirsiniz.  Mobil onay sistemleri, istediğiniz zaman istediğiniz platformda kullanabileceğiniz sanal numara satışı gerçekleştirmektedir. Çok ama çok ucuza satılan bu numaralar ömür boyu kullanılabilir değildir. Genelde ömürler 5 dakika olup 5 dakika içerisinde kullanılmaları gerekmektedir.

Telegram SMS Onay

Telegram’a istediğiniz kadar üyelik açabilmek için Telegram SMS Onay sistemi için sizlere birazdan belirteceğimiz internet adresine giriş yapmanız gerekiyor. Telegram için sunulan numaraların çok fazla olduğunu göreceksiniz. Bu numaraların bazıları çok ucuz olurken bazılarının pahalı olduğunu göreceksiniz.  Her ülkenin kendi belirlediği dip rakamlar üzerinden satışlar yapılmaktadır. Sanal numaraların kullanım süresi ortalama 5 dakika olup bu süre içerisinde en fazla 5 adet doğrulama mesajı alabilmektedir. İlgili süre sona erdiğinde numara sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Telegram Mobil Onay konusunda sanal numaraya aramanıza gerek yok. smshizmetim.com Numara onay konusunda Türkiye’nin en güvenilir yerlerinden birisidir. Yüzbinlerce numaraya sahip olan SMS Hizmetim, 24 saat hizmet vermektedir. Numara onay konusunda Telegram haricinde Twitter, Facebook, Instagram, Discord, Gmail gibi platformlar için de numara alımı gerçekleştirebilirsiniz. Her platform için ayrı ayrı sanal numaralar bulunuyor.


16/04/2022 09:47:56