Sms Onay Numaraları Gerçek Hat mı?

Sms Onay Numaraları Gerçek Hat mı?

Sms Onay Numaraları Gerçek Hat mı?

Bu yazımız içerisinde son zamanların en çok merak edilen konularından birisi olan Sms Onay Numaraları Gerçek Hat mı? Sorusuna yanıt vermeye çalışacağız. İnternet sitelerine kayıt olmak için mobil onay sistemlerinden destek alan kişiler, kullandıkları sanal numaraların gerçek hat olup olmadıklarını merak etmektedirler. Facebook sms onay, Twitter sms onay, Gmail sms onay, Yemeksepeti sms onnay, Trendyol sms onay, Getir sms onay, Instagram sms onay için sürekli sanal numara satın alıyorsanız işleyişi bütünü ile öğrenmek hakkınızdır.

SMS Onay için kullanılan numaralar mobil onay siteleri tarafından satılmaktadır. Bu numaraların tamamı belirli dağıtıcılar tarafından sağlanmakta olup yurt dışından temin edilmektedir. Her ülkeni kendisine ait bu tür işlemlerde kullanılabileceği sanal numaraları bulunmaktadır. Numaralar tek kullanımlık olup belirli bir süreye kadar geçerlidir. Sanal numaraların ömür boyu kullanılma gibi bir durumu bulunmamaktadır. Bazı mobil onay sitelerinde numaralar 5 dakika kullanılabilir olurken bazı sitelerde 30 dk, bazı sitelerde 5 güne kadar kullanılabilmektedir. Kullanım süresi içerisinde her numaranın alabileceği maksimum sms sayısı da bellidir.

Mobil Onay Numaraları Gerçek Hat Mı?

SMS Onay sisteminde kullanılan sanal numaraların ne şekilde kullanıldığı, temin edildiğini yukarıdaki bölümde dile getirdik. Satılan sanal numaraların tamamı fiziksel hat, gerçek hat değildir. Bu numaraları tamamı geçici numaradır. Belirli bir ülkeye ait olan bu numaraların herhangi bir operatör ile ilişkisi yoktur. Operatörü olmayan bu boş hatların sadece sms alma yetkisi vardır. WhatsApp vs. iletişim araçları kullanabildiğiniz bu numaralar ile arama yapamaz, mesaj gönderemezsiniz. Numaraların kullanım süresi sona erdiğinde tamamen kullanılamaz hale gelmektedirler.

SMS Onay Numaraları Alma

Gerçek hat olmayan sanal numaralar belirli bir ücret karşılığında satılmaktadır. Sanal numaraların kullandığımız hatlar gibi pahalıya satıldığını düşünmeyin. Tek kullanımlık oldukları için bu hatların ücreti oldukça düşük olmaktadır. Mobil Onay için kullanabileceğiniz numaraları smshizmetim.com üzerinden temin edebilirsiniz. Numara konusunda zengin arşivimiz bulunmaktadır. Herhangi bir hizmet için herhangi bir ülkeden ekonomik fiyatlı sanal numara temin etmek için üye olmanız yeterlidir.


14/04/2022 21:11:46