Sms Onay Nedir ? Ve Nasıl Alınır

Sms Onay Nedir ? Ve Nasıl Alınır

Sms Onay Nedir Ve Nasıl Alınır?

Bu yazımız içerisinde SMS Onay Nedir ve Nasıl Alınır hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Üyelik sistemine dayalı olan tüm internet siteleri, güvenlik önleminin bir parçası olarak üyelerinden SMS onayı talep etmektedir. İnternet siteleri tarafından talep edilen SMS onayı, kullanıcıların kişisel verilerini koruma altına alarak hesap güvenliğini sağlamaktadır. Tabi bir siteye sadece 1 telefon numarası üzerinden kayıt olunabilmektedir. Birden fazla üyelik gerektiren durumlarda sms alacak telefon numaralarına ihtiyacınız vardır. Kişisel telefon numaralarınızı paylaşmaktan çekiniyorsanız sanal numara sisteminden destek alabilirsiniz.

SMS onay için sanal numara sistemlerinden destek alınmaktadır. Başta sosyal medya uygulamaları olmak üzere alışveriş siteleri, müzik dinleme servisleri, dizi ve film izleme platformları kayıt sırasında mobil onay talep etmektedir. Oluşturacağınız hesaplar kişiye özel olduğu için kişisel bilgi ve telefonlar yer almalıdır. Elinizde kullanabilecek telefonlar yoksa sanal numaraları tercih edebilirsiniz. Mobil Onay sistemi sayesinde istediğiniz kadar telefon numarası satın alıp üyelikleri oluşturabilirsiniz. Buraya kadar sms onay sistemini tam olarak anlamamış olabilirsiniz. Biraz daha net olacak olursak;

SMS Onay Nedir?

SMS Onay sisteminde kullanılan sanal numaralar yurtdışından özel olarak temin edilmektedir. Sanal numaralar, herhangi bir operatöre bağlı olmadan kullanılabilen özel numaralardır. Dünyanın herhangi bir yerinde kullanılabilen bu numaralar ömür boyu geçerli değildir. Kullanım süreleri numarayı aldığınız ülkenin standartlarına ve sistemin belirlediği sürelere göre değişiklik göstermektedir. Süreler ortalama 5 dakika, 30 dakika ve 5 gün arasında değişiklik göstermektedir. SMS Onay sistemi üzerinden satın alınan numaraları numara talep eden her sistemde çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

SMS Onay Nasıl Alınır?

SMS doğrulama için kullanılacak sanal numaralar ücretli olarak satılmaktadır. Numaralar kullanım sağlayacağınız platforma göre değişmektedir. Gmail için ayrı, Facebook için ayrı, Instagram sms onayı için ayrı fiyatlandırma uygulanmaktadır. Sanal numara bulma konusunda sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Sms doğrulama için numara almak istiyorsanız smshizmetim.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Zengin numara arşivi ile tüm platformlar için sınırsız numara doğrulama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.


14/04/2022 21:06:50