Sms Onay Nedir ?

Sms Onay Nedir ?

Sms onayı kullanıcın kendi numarasını vermek istemediği zaman devreye girer. Bazı işlemlerde şirketler kullanıcıdan sms onay kodu ister. Veya firmalar, kullanıcılar başka bir ülkeden kod almak istediği zaman o ülkenin hat sağlayan şirketlerine gitmek istemez. Bu durumda sms onay hizmeti veren firmalara başvurur. Farklı ülkelerden numara doğrulayabilirler.


                      Sms Onay Hizmeti Nasıl Çalışır ?

İlk olarak Sms onay hizmeti veren siteye üye olmanız gerekir. Daha sonra servis seçimini yapmanız lazım. Servis seçiminden sonra sisteme uygun fiyatta bakiye yükleyerek hesabınıza ücret tanımlayın. Servis seçiminden sonra istediğiniz servise tıklayıp ülke seçimi yapıp numara al butonuna tıklayın. Sistem otomatik bir şekilde sizi numaranızın ve sms kodu verecek olan sayfaya yönlendirecektir. Böylelikle tek kullanımlık olan mobil onay kodunuzu alabilirsiniz.

                          Sms Kodu Gelmezse Ne Yapmalıyım ?

Sms Onay kodunuz gelmezse numara aldığınız kısımdan numarayı iptal et butonuna tıklayarak numarayı iptal edebilirsiniz. İptal ettiğiniz zaman sistem bakiyeyi otomatik bir şekilde bakiyenizi günceller. İptal edilen numaralar bakiyenize geri yüklenir.

                          Ne Kadar Sürede Sms Onay Kodu Gelir ?

Numara alımından sonra 2-3 dakika beklemeniz gerekmektedir. 2-3 dakika bekledikten sonra sms onay kodu gelmez ise numarayı iptal edip tekrar numara alabilirsiniz.


                       Sanal Numara Nedir?

Sms onay sistemi diğer ülkelerden alınan sanal numaralar ile çalışır. Bu numaralar bütün servislerde kullanılır. Kullanıcının gizliliği esas alınarak yurtdışı numaralar sağlanır. Alınan numaralar tek seferlik numaralardır. Onay kodu geldiği an kullanım süresi biter. Sms Onay Sisteminin Avantajları Nelerdir?

Sms onay sistemi diğer ülkelerden alınan sanal numaralar ile çalışır. Bu numaralar bütün servislerde kullanılır. Kullanıcının gizliliği esas alınarak yurtdışı numaralar sağlanır. Alınan numaralar tek seferlik numaralardır. Onay kodu geldiği an kullanım süresi biter.


                        Sms Onay Sisteminin Avantajları Nelerdir?

Sms onay Sisteminin birçok avantajı vardır. Kullanıcının gizliği sağlanır. Kullanıcı kendi numarasını girmeden birçok platformdan

onay alabilir. Uygun bir fiyata hizmet sunulmaktadır. Yeni bir hat almadan hat bayilerini tonlarca para vermeden istediğiniz ülkenin numara servisini alabiliyorsunuz. Bir başka avantajı ise istediğiniz ülkenin numarasını kullanabilmektir. Onay Kodu alırken ülke seçimi yapıp size istediğiniz ülkenin numarasını sağlarız. Hızlı sms kodu alabilmektesiniz. Kullanım kolaylığı ve basit sistem ile tek tuşla bir numara sağlayıp o numara ile onay kodu alabilirsiniz.


19/01/2022 12:40:19