Sms Onay Hizmeti Neden Kullanılır?

Sms Onay Hizmeti Neden Kullanılır?

Sms Onay Hizmeti Nasıl Kullanılır ?

Sms onay kodu almanız için ilk önce güvenilir ve hızlı bir sağlayıcı bulmanız gerekir. Daha sonra sisteme bakiye yükleyip istediğiniz servisi seçip kodunuzu alabilirsiniz.  Bu kodlar tek kullanımlık kodlardır. 


Sms Onay Hizmeti Neden Kullanılır ?

Kişiler bir sisteme kayıt olurken kendi şahsi bilgilerini vermek istemez. Bu durumda fake numara kullanmak zorunda kalırlar. Kişi kendi kişisel gizliliğine önem verir ve fake numaralardan sms alır. Birçok uygulama kişisel gizliliğinizi, bilgilerinizi reklam içi kullanır. 3. Kişilere satarlar. Bu durum çok can sıkıcı bir durumdur. Bazı sitelerde , sistemlerde kullancıların güvenmediği durumlar oluşur. Kişi gizlilik ihlali yapılmaması için bu tür hizmetler kullanır.


Bir uygulamanın ilk kayıtlara ücretsiz şekilde hediye verildiği zaman insanlar hediyeden yararlanmak ister. Daha önce kayıt olduğu uygulama'dan hediye alamaz bu durumda tekrar kayıt için numara onay sistemini kullanır. Böylece yeni hesaplar açarak sınırsız bir şekilde hediye kampanyası bitene kadar ücretsiz yararlanır. Sadece numaraya ücret verir.


Sms Onay Hizmeti Yasal mı ?

Bu sistemler tamamen yurtdışından geldiği için yasaldır. Numaralar 0'dan kiralandığı için hiçbir hukuka aykırı bir işlem yapılmaz. Türkiye numaraları sadece sıkıntı yaratabilir. Bunlar Yurtdışından gelmez Türkyenin numaraları kullanılır. Böyle durumlarda hukuksal sıkıntılar yaşayabilirsiniz.


Sms Onay Hizmeti Pahalı mı ?

Ücret olarak tamamen siteden siteye değişkenlik göstermektedir. Fakat pahalılık oranı servise göre değişir. Uygun ve ucuz hizmet veren smshizmetim.com piyasanın en ucuz sms hizmetini sağlamaktadır. Yani kısacası özet geçmek gerekirse aldığınız servise göre fiyatlar değişkenlik göstermektedir.


Sms Onay Hizmeti Güvenilir Mi 

Siteden siteye farklılık gösterir. Bazı sistemler sadece paranızı alır ve hizmetinizi vermek geri iadede yapmazlar. Daha çok reklam verilen siteler güvenilir olarak gözükür. 7/24 canlı destek veren ve müşterileri ile ilgilenen sitelerden alışveriş yapmanızı öneririm. 










26/01/2022 13:19:15