Sanal Numara Nasıl Alınır Ve Ne İşe Yarar

Sanal Numara Nasıl Alınır Ve Ne İşe Yarar

Sanal Numara Nasıl Alınır Ne İşe Yarar

Bu yazımız içerisinde Sanal Numara Nasıl Alınır Ne İşe Yarar konusu üzerinde konuşacağız. İnternet ortamının gelişmesi ile beraber artık birçok bilgimiz herkese açık hale geldi. Herhangi bir siteye kişisel telefon numaramız ile üye olduktan sonra reklam mesajlarının sırası ile gelemeye başladığını görebilirsiniz. Üye olduğumuz birçok yer kayıt işlemi sırasında verdiğimiz yetkilerden dolayı numaralarımızı data olarak satıp kazanç elde etmektedir. Kişisel numaranızı gizlemenin yolu ise sanal numara sisteminden geçmektedir.

Sanal Numara Ne İşe Yarar?

Kişisel güvenliğini ve verilerini koruma altına almak isteyen kişiler tarafından tercih edilen sanal  numara, mobil onay siteleri tarafından temin edilmektedir. Sanal numaralar aynı zamanda istediğiniz kadar Google hesabı, Instagram, Facebook, Twitter, Discord, Yemeksepeti, getir hesapları açabilirsiniz. Üye olurken telefon numarası talep edilen her site için telefon onay sistemi üzerinden sanal numara satın alabilirsiniz. Farklı farklı ülkelere ait olan sanal numaralar ömür boyu kullanım hakkına sahip değildir.  Satın aldığınız numaraları sadece 5 dakikalığına kullanabilirsiniz. Bu 5 dakika içerisinde dilediğiniz internet sitesine kayıt işlemi yapabilirsiniz.

Sanal numara sayesinde internet sitelerine telefon numaranızı girmeden üyelik işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Son yıllarda bu işi ticarete döken, bu iş üzerinden aylık yüksek kazançlar elde eden birçok kişi bulunmaktadır. Satın aldığı numaralar ile Gmail hesabı, Instagram, Facebook, Twitter hesabı açan kişiler, açtıkları hesapları internet ortamında satarak gelir elde edebilirler. Telefon onayı yapılmış hesaplar yeni açılsalar bile güzel paralara satılmaktadır. Sanal numara ne işe yarar? Konusunda yeteri kadar bilgi verdiğimizi düşünüyoruz. Sanal numara nasıl alınır konusundaki detaylar ise;

Sanal Numara Nasıl Alınır?

Sanal numara satın almak isteyen kişiler bu konuda da çok fazla yardım istemektedir. Eğer daha önce böyle bir alışveriş yapmadıysanız güvenilir satıcı bulmanız oldukça zor olacaktır. smshizmetim.com Türkiye’nin en güvenilir sanal numara servisi olarak sizlerin her anında yanındadır. Mobil onay konusunda başta Türkiye sanal numaraları olmak üzere istediğiniz ülkenin sanal numaralarını satın alarak kısa süreliğine de olsa kullanabilirsiniz.


13/04/2022 10:49:52