Mobil Sms Onay Nasıl Yapılır

Mobil Sms Onay Nasıl Yapılır

Mobil Sms Onay Nedir Nasıl Yapılır

Mobil sms onay sistemi son zamanlarda birçok kişi tarafından merak ediliyor. Birçok kişi internet ortamında kişisel numarasını kullanmaktan çekinmektedir. Bir siteye numaranızı verdikten sonra sık sık reklam mesajları ile karşılaşmak istemiyor, bahis sitelerinden sms almak istemiyorsanız sms onay sistemlerini kullanmalısınız. SMS Onay sistemi; dünyanın dört bir yanında kullanıma açık olan sanal numaraları kısa süreliğine kullanabileceğiniz sistemdir. Ekonomik fiyatlar ile satılan bu numaraları belirtilen süre içerisinde istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

SMS Onayı Nasıl Yapılır?

Mobil SMS Onayı Nasıl Yapılır? Konusunda elbette herkesin bir fikri vardır. Bilmeyenler için konuyu özetlemek istiyoruz. Telefon numarası girmen gereken bir internet sitesine kendi numaranızı vermek istemiyor veya daha önce telefon numaranı bu sitede kullandıysanız sanal numaralardan destek alabilirsiniz. Sanal numaralar ile istediğiniz web siteye istediğiniz kadar üye olabilirsiniz. Örneğin Facebook’a kayıt olurken sizde telefon numarası isteyecektir. Her defasında çevrenizden telefon numarası istemek yerine mobil onay sms sistemlerini kullanabilirsiniz.  Mobil onay sistemi içerisinde hemen hemen her ülkeden binlerce sanal numara satılmaktadır. Kullanmak istediğiniz ülkeleri seçerek 5 dakika kullanım süresi bulunan numaralar alabilirsiniz.

Mobil SMS Onay Fiyatları

Mobil SMS Onay sistemi kullanmak isteyen kişilerin en çok merak ettiği konulardan birisi de fiyat politikasıdır. Fiyatlandırma konusunda her sitede farklı fiyatların listelendiğini görebilirsiniz. Mobil SMS onay konusunda fiyatlar tercih edilen ülkelere göre de değişmektedir. Örneğin Kazakistan’dan 1 SMS ücreti 1 TL olurken Kanada’da onay hizmeti 3 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Burada verdiğimiz rakamlar tamamen semboliktir. Tercih edeceğiniz sisteme göre fiyatların değiştiğini görebilirsiniz.

Mobil SMS Onayı Nereden Alınır?

Mobil Sms Onay Nedir Nasıl Yapılır konusunda birçok bilgi verdiğimizi düşünüyorum. Araştırma yaptığınızda Türkiye’de mobil onay hizmeti veren birçok internet sitesi olduğunu göreceksiniz. Bunlar içerisinde hangisinden hizmet alacağınız karıştırabilirsiniz. Alanında lider, ekonomik fiyatlar sunan, sms onay sisteminin öncüleri arasında gösterilen smshizmetim.com alışveriş yapabilirsiniz. Numara ve hizmet sayısını her geçen gün artıran SMS Hizmetim, bugüne kadar birçok kişinin SMS isteklerini olumlu yönde karşılamıştır.


10/04/2022 10:09:40