Mobil Onay Nedir?

Mobil Onay Nedir?

Mobil onay kullanan kullanıcılar genellikle İnstagram ,Facebook , Whatsapp ve benzeri birçok platformlarda birden fazla üyelik açmak için kullanırlar. Kişi kendi gizliliğini korumak için bu sistemlere başvurur.  Sanal dünyanın büyümesiyle birlikte gelen üyelik sistemleri artık kullanıcılardan birden çok veri isterler.  Kullanıcıdan alınan verileri reklam şirketlerine satarlar. Bu durumda ortaya çıkan gizlilik ihlalini korumak için sms onay servisleri ortaya çıkmıştır


Sms Onay Servisleri Nedir Ne İşe yarar ?

Sms onay servisleri kullanıcıların talep ettiği numaraları yurtdışından sağlar. Bir platform'a veya uygulamaya kayıt olurken kullanıcı kendi numarasını vermek yerine sms onay hizmeti veren bir servisten numara satın alır ve aldığı numaraya sms onay kodu gönderir. Bu kod saniyeler içinde ekranda gözükür ve üyeliğini tamamlamış olur.


Mobil Onay Kodu Nereden Alabilirim?

Mobil onay hizmeti almak için altyapısı düzgün çalışan ve maaliyeti uygun fiyata veren bir site bulmanız gerekir. Bazı sitelerde sms kodunu vermeme gibi sorunlar yaratabiliyor. Bu yüzden seçtiğiniz site sorunsuz olmalıdır. Bu durumda mağdur olmamanız için kaliteli sitelerle çalışmanızı öneririm.


Mobil Onay Sistemini Hangi Uygulamalarda Kullanabilirim ?

Mobil onay sistemini kullanan birçok kullanıcı var. Yaptığımız verilere göre kullanıcıların taleplerine göre servis sağlanıyor. Arz- talep ilişkisi ile istediğiniz uygulamalarda sms onay kodu alabilirsiniz. Aşağıda en çok kullanılan uygulamaları listeledik.

*  WhatsApp Mobil Onay

*  Yemeksepeti Mobil Onay

*  Getir Mobil Onay

*  Facebook Mobil Onay

*   Papara Mobil Onay

*   Discord Mobil Onay

*   Telegram Mobil Onay



WhatsApp Mobil Onay Nasıl Yapılır ?

WhatsApp mobil onay yapmak için hizmet veren bir site bulun. Piyasadaki en hızlı ve en ucuz mobil onay servisi smshizmetim.com vermektedir. Sisteme girip kayıt olduktan sonra giriş yapın. Bakiye yükleme kısmından bakiye yükleyin. Bakiye yüklendikten sonra otomatik bir şekilde ödediğiniz miktar bakiyenize tanımlanır. Daha sonra istediğiniz servisi seçip ( WhatsApp, Telegram vb.) numara al butonuna tıklayın. Sistem sizi numaralarım kısmına atıp numaranızı verecektir. Verilen numaraya sms kodu gönderdikten 1 dakika sonra kodunuz ekranda gözükür. Kodunuzu onayladıktan hesabınıza erişip keyfini çıkarabilirsiniz.




20/01/2022 11:52:12