Google Sms Onay Nasıl Yapılır

Google Sms Onay Nasıl Yapılır

Google Sms Onay Nasıl Yapılır

Google, dünyanın en büyük teknoloji şirketleri arasında yer alıyor. Bünyesinde yer alan hizmetlerin neredeyse tamamını neredeyse her gün kullanılıyor. Bazen bir Google hizmetinden birden fazla hesap açmamız gerekebilir. Google her kullanıcıya kişisel telefonları üzerinden 5 adet hesap açma hakkı tanıyor. Herhangi bir nedenden ötürü 5’ten fazla hesap açmanız gerekiyorsa harici telefon numaraları bulmanız gerekiyor. Telefon onayı olmadan Google hesabı açmanız mümkün değildir. Google SMS Onay sistemi sayesinde sanal numaralar aracılığı ile istediğiniz kadar numara satın alıp Google hesabı oluşturabilirsiniz.

Google SMS Onay Alma

Onlarca hatta yüzlerce Gmail hesabı açmanız gerekebilir. Yüksek ücretler verip Gmail hesabı almak yerine kendiniz boş vakitlerinizi değerlendirerek düşük maliyetlerle Gmail hesapları açabilirsiniz. 1 Gmail hesabına ödeyeceğiniz ücrete 10’a yakın Gmail hesabı açabilirsiniz. Gmail SMS Onay için öncelikle güvenilir, hızlı hizmet veren mobil onay sitesi bulmanız gerekiyor. Mobil onay sitelerine girdiğinizde Gmail hesabı için sms alabileceğiniz sanal telefon numaraları ve bu numaraların ülkeleri yer almaktadır. Her ülke için fiyatlandırma değişmektedir. Bazı ülkelerin sanal numaraları değerli olduğu için maliyete büyük oranda etki etmektedir.

Ekonomik bir sanal numara bulduktan Google SMS Onay işlemi için numarayı satın almanız gerekiyor. Satın alma işleminden sonra numaraların 5 dakika kullanım süresi bulunmaktadır. Bu süre içerisinde de ortalama 5 adet SMS alma hakkınız vardır. Bu süre zarfı içerisinde sahip olduğunuz sanal numara ile birden fazla Gmail hesabı açabilirsiniz. İşlem süresi ne kadar hızlı olursa maliyetiniz de o kadar az olur.

Google SMS Onayı Nereden Alınır?

Buraya kadar Google Mobil Onay Sistemi hakkında merak edilenleri dile getirdik. Google başta olmak üzere mobil onay isteyen her site için sanal numara teminini smshizmetim.com üzerinden yapabilirsiniz. SMS onay sistemi sadece Google servisleri için geçerli değildir. Facebook mobil onay, Twitter mobil onay, Instagram mobil onay, WhatsApp mobil onay, Telegram mobil onay başta olmak üzere birçok servis için kullanılabilmektedir. Her servis için özel sanal numaralar bulunmaktadır. Satın aldığınız numaralar, belirtilen süreler içerisinde tamamen sizlere aittir.


08/04/2022 21:47:10