Getir Sms Onay

Getir Sms Onay

Getir Sms Onay

Bu yazımız içerisinde Getir SMS Onay sistemi hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Dünya’nın en büyük girişimlerinden birisi olmaya aday olan Getir, her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Getir mobil uygulaması üzerinden market, kasap, şarküteri alışverişlerinizi yapabilir, istediğiniz yemeği sipariş edebilirsiniz. Türkiye’deki her kullanıcıya ulaşmak isteyen Getir, kampanya ve promosyonları ile ön plana çıkmaktadır. Getir’e ilk üye olanlar, ilk alışverişlerinde geçerli yüzlerce lira indirim kazanmaktadır. İndirimli alışveriş yapmak isteyen birçok kişi, yeni hesap açımı için telefon numaralarına ihtiyaç duyduklarını belirtmiştir.

Getir’e üye olurken her kullanıcıdan bir telefon numarası istenmektedir. Mevcut telefon numarasını kullanan kişiler yeni üyelikler için gerekli olan telefon numarasını mobil onay sistemini üzerinden karşılayabilirler. Getir Mobil Onay işlemi için özel olarak oluşturulmuş sanal numaralar ile saniyeler içerisinde yeni hesaplar oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz hesaplar ile ister alışveriş yapabilirsiniz, isterseniz de hesapların doğrudan satışını yapabilirsiniz.

Getir Mobil Onay

Getir sms onay konusunda hizmet veren birkaç site bulunmaktadır. Mobil onay siteleri son zamanlarda giderek popülerleşmeye başlamıştır. Facebook Mobil Onay, Instagram Mobil Onay, Twitter Mobil Onay, Yemek Sepeti Mobil Onay başta olmak üzere 30’dan fazla servis için sanal numara alabilir, mobil onay işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Getir mobil uygulamasını telefona indirdikten sonra üye ol butonuna tıklayın. Akabinde Getir SMS Onay sistemine giriş yaparak +90 ile başlayan bir sanal numara almanız gerekiyor. 5 dakika kullanım süresi bulunan bu numara ile Getir Mobil Onay işlemini yapabilirsiniz. Size verilen süre içerisinde mobil onayı yapamazsanız yeniden numara almak zorunda kalırsınız.

Getir SMS Onay konusunda sanal numara sunan internet sitesi sayısının çok az olduğunu belirtmiştin. 24 saat boyunca kesintisiz hizmet almak istiyor, numara bulma konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız doğru yer ile çalışmanız gerekiyor. smshizmetim.com son zamanlarda vermiş olduğu başarılı hizmet sayesinde binlerce kişinin onayını almıştır.  Getir mobil onay haricinde yukarıda belirtmiş olduğumuz hizmetler için de mobil onay alabilirsiniz. Mobil onay sistemini hem kişisel hem de para kazanma amaçlı kullanabilirsiniz.


07/04/2022 21:28:31