Facebook Sms Onay

Facebook Sms Onay

Facebook Sms Onay

Bu yazımız içerisinde Facebook sms onay sistemi hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Facebook bildiğiniz üzere bir zamanların en büyük sosyal medya ağı idi. Instagram’ın geliştirilmesi ile beraber aktif birçok kullanıcısını kaybetse de hala belirli bir kesim tarafından kullanılmaya devam ediyor. Reklam ve pazarlama konusunda oldukça etkili olan Facebook, işletmelerin büyümelerine büyük oranda katkı sağlamaktadır. Facebook kayıt işlemi sırasında her kullanıcıdan telefon numarası talep etmektedir. Çeşitli nedenlerden ötürü birden fazla hesap açmak isteyen kişiler telefon numarası bulma konusunda sıkıntılar yaşadıklarını dile getirmiştir.

Kişisel telefon numaralarınızı Facebook’a kayıt olmak için harcamanıza gerek yok. Sanal numara hizmetleri sayesinde başta Facebook olmak üzere istediğimiz sosyal internet sitesinden dilediğiniz kadar üyelik açabilirsiniz. Facebook üyelik ekranında sizlerden telefon numarası talep edildiğinde mobil onay sistemine girerek Facebook Mobil Onay için kullanabileceğiniz numaraların listesi ile karşılaşabilirsiniz. Türkiye ve Rusya olmak üzere 100’den fazla ülkenin binlerce sanal numaraları listelenecektir. Ülkelerin herhangi bir önemi yoktur. Bütçeniz hangi ülkelerin sanal numarasına yetiyorsa o numara üzerinden işlemler yapabilirsiniz.

Facebook Mobil Onay

Facebook Mobil Onay için sanal numara kullanan kişiler, gün içerisinde istedikleri kadar hesap açabilirler. Açtıkları hesapları ister kendileri için kullanabilirler isterlerse hesapların satışını yapabilirler. Açılan hesaplar mobil onaylı oldukları için Facebook tarafından spam hesap olarak algılanmamaktadır. Satın aldığınız sanal numaralar hesabınızda 5 dakika kadar durmaktadır. Bekleme süresi içerisinde numara kullanılmazsa numara panelden silinmektedir. Bu nedenle hızlı olmalı, kayıt işlemi sırasında her şeyi hazır halde bulundurmanız gerekmektedir.

Buraya kadar geldiğinize göre Facebook SMS Onay kodu alabileceğiniz siteyi de öğrenmek istersiniz. Başta Facebook SMS onayı olmak üzere Gmail sms onay, Instagram sms onay, getir SMS onay, Discord sms onay hizmetlerini smshizmetim.com üzerinden alabilirsiniz. Binlerce sanal numaraya sahip olan SMS Hizmetim, bugüne kadar binlerce Facebook hesabının açılmasına yardımcı olmuştur. Mobil onay konusunda herhangi bir ihtiyacınız olması durumunda 24 saat boyunca destek alabilirsiniz. Satın aldığınız numaraların kaç sms alma hakkı, numaranın kaç dakika kullanım süresi olduğunu ayrıntılı olarak görebilirsiniz. 


07/04/2022 21:26:38