90 Sms Onay Nasıl Alınır

90 Sms Onay Nasıl Alınır

90 SMS Onay Nasıl Alınır?

Bu yazımız içerisinde 90 SMS Onay Nasıl Alınır? Hakkında bilgi vermeye çalışacağız. İnternette herhangi bir internet adresine kayıt olmak istediğinizde sizlerden her şeyden önce telefon numarası talep edilmektedir. İnternet siteleri hem kendi güvenlikleri hem de kullanıcıların güvenliklerini sağlamak için üyelik esnasında telefon onayı talep etmektedir. Kayıt işlemi sırasında kendi numaranızı vermek istemeyebilirsiniz. Bazen bir siteye kayıt olduktan sonra reklam mesajları almaya başlarsınız. Bu gibi durumlara maruz kalmamak, bir siteye birden fazla kez kayıt olmak istiyorsanız sanal numara kullanmanız gerekebilir. Daha önce sanal numara sistemini duymamış olabilirsiniz. Bu yazımızda hem sanal numara hem de sms onayı sistemi hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

Sanal numaralar, mobil onay siteleri tarafından satılan geçici numaralardır. Her ülkenin kendisine ait bu şekilde çıkardığı sanal numaraları bulunmaktadır. Bu numaralar herhangi bir operatöre ait olmadığı gibi geçici kullanım sürelerine sahiptir. Kullandığınız sisteme göre 5 dakika ile 5 gün arasında kullanım süreleri bulunan bu numaralar ile sms alabilirsiniz. SMS alma konusunda da kısıtlamalar bulunduğunu, en fazla 5 ile 10 sms alabileceğinizi belirtmek isterim.  90 Mobil Onay, Türkiye’nin sahip olduğu sanal numaralardır.  Üyelik gerektiren sitelerde genelde Kazakistan, Rusya gibi çok ucuza sanal numaraları satılan ülkeler tercih edilmektedir. Türk sanal numaraları oldukça yüksek fiyatlar ile satılmaktadır.

90 SMS Mobil Onay

90 SMS Mobil onay ile istediğiniz kadar Getir, Yemeksepeti, Trendyol, Hepsiburada, Gitti Gidiyor hesapları açabilir, bu firmaların kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Gmail, Instagram, Facebook, Twitter, Discord, Telegram gibi platformlar için uygun fiyata herhangi bir ülkeden alabileceğiniz sanal numarayı kullanabilirsiniz.

90 SMS Onay Nasıl Alınır?  Konusuna gelecek olursak; Türkiye sanal numaralarını kullanmak durumunda kalırsanız numara teminini smshizmetim.com üzerinden yapabilirsiniz 90 Mobil Onay numaraları öyle kolay bulunabilir numaralar değildir. Sadece çok az sitede kısıtlı sayıda bulunur. 7 gün 24 saat istediğiniz her an 90 Mobil Onay numaraları satın almak istiyorsanız SMS Hizmetim üzerinden destek alabilirsiniz. Bunun haricinde istediğiniz ülkenin sanal numaralarını satın alabilirsiniz.


06/04/2022 20:27:53