+90 Sms Onay

+90 Sms Onay

Türkiye'nin genel hat numarası +90'dır. Satın aldığınız her numara +90 ile başlamak zorundadır. Her ülkenin kendisine ait hat numarası vardır. Uygulamalar genellikle yeni üyeliklerde telefon numarası doğrulama isterler. Sadece Türkiye'ye açık olan uygulamalar içinde mantıken Türkiye numaralar gerekmektedir. Kişisel gizliliğini korumak isteyenler ise Sms onaylama sistemlerini kullananlar ise bu sistemleri kullanarak rahatça kayıt işlemlerini gerçekleştirir


Uygulama telefon numaranızın kaydını alarak numaraya sms gönderir. Bu sms'e baktığınız zaman genellikle kod şeklinde olur. Uygulamalar telefon numaralarınızı kişisel verilerinizi veri tabanlarında saklar. Kişisel gizliliğini korumak isteyenler ise uygulamaya farklı bir numara girerek kişisel gizliliğini sağlamış olur.


Türkiye SMS Onaylama Sistemi Nasıl Çalışır?

Genellikle sistemler kullanılmayan hatları kiralar. Bu hatları ise doğrulama işlemlerini kullanan insanlara hizmet olarak sunar. +90 numaralar Türkiye numaralarıdır. Sistem kullanıcıdan Türkiye numarası ister ve doğrulama kodu gönderir. Bu numaraları almak için operatörlere yığınla para ödemek gerekir. Tam bu sırada +90 sms onay hizmeti sağlayan siteler ortaya çıkar.  Bu arada her siteye de güvenmemek lazım. Site ile ilgili iyice araştırma yaptıktan sonra ödeme yapın.


Farklı numaralardan doğrulama yapmak isteyenler bayilere hat almak için başvururlar. Hat fiyatları 100 ila 250 TL'dirler. Tek bir kod almak için bunca paraları vermek mantıklı değil dimi :)  bence de hiç mantıklı değil. +90 Sms onay sağlayan siteler 4 Lira İle 10 lira arasında numara hizmeti vermektedirler. Bir onay için 100, 200 lira ücret ödemek yerine 6 7 lira ödemek sizin yararınıza olacaktır.


En İyi +90 Sms Onay Hizmeti Veren Site

En iyi sms onay hizmeti veren site smshizmetim.com'dur. Güncel fiyatları ve ilgili ekibi ile sizlere 7/24 destek vermektedirler. Siteye kaydolup ( Sms onay istemeden :D ) bakiye tanımlayıp ucuz bir şekilde sms onay kodu alabilirsiniz. +90 numara veren siteler nadir bulunur, smshizmetim nadirlerin içindeki en iyi, en ucuz ve en güvenilir sitedir. Diğer sitelerden farkı anında sorunu çözüme kavuşturmalarıdır. Bir problem yaşadığınız zaman destek talebi açtığınızda anında sorununuzu çözüme kavuşturur.  Piyasadaki en güvenilir sistemi ile hizmet verir.


04/02/2022 21:55:09